UAKinogo.com

Вічні (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вічні (2021)

Вічні (2021)

Дивитися онлайн Вічні фільм

Дивитися онлайн «Вічні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (340 439 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вічні (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вічні - це фільм, який розповідає про давню расу надлюдей, які жили на Землі в таємниці протягом тисяч років. Вони були створені інопланетними істотами Целестіалами, які також створили їхніх ворогів - Девіантів. Після подій фільму Месники: Завершення (2019), несподівана трагедія змушує їх вийти з тіні і об’єднатися проти найдавнішої загрози людству.

Фільм Вічні знятий режисеркою Хлое Чжао за сценарієм Хлое Чжао, Патріка Берлі та Раяна Фирпо. У головних ролях знялися Джемма Чан, Ричард Медден, Анджеліна Джолі і інші. Фильм є екранізацією коміксів Marvel про Вечних, які вперше з’явилися в 1976 році.

Фильм Вічні вийшов у прокат 4 листопада 2021 року в Українi і 5 листопада 2021 року в США. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за оригiнальнiсть i грандiознiсть сюжету i спецефектiв, iншi за акторську гру i костюми.