UAKinogo.com

Чорна вдова (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорна вдова (2021)

Чорна вдова (2021)

Дивитися онлайн Чорна вдова фільм

Дивитися онлайн «Чорна вдова» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (377 329 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорна вдова (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорна вдова. Це фільм про Наташу Романофф, супершпигунку і месницю, яка зіткнулася зі своїм минулим. Після подій «Першої месники: Війна безкінечності» вона втікає від закону і намагається розкрити таємничий змову, пов’язану з її колишньою організацією «Червона кімната», де навчали і маніпулювали її і багатьма іншими жінками-убивцями.

У своїй місії вона отримує допомогу від своєї сестри Єлени, яка також вирвалася з пастки «Червоної кімнати», а також від своїх колишніх батьків-прийомників: Меліни, яка була одним з перших експериментальних суперсолдатів, і Олексія, який виступав під ім’ям «Червоний Страж», російської версії Капітана Америки.

Чорна вдова - це супергеройський фільм 2021 року, який належить до кіновсесвіту Marvel. Фільм розповідає про одну з найпопулярніших героїнь комиксів Marvel, яка давно заслуговувала на свою сольну стрічку. У головних ролях - Скарлетт Йоханссон, Флоренс Пью, Рейчел Вайс і Девід Гарбор.