UAKinogo.com

Дім Ґуччі (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дім Ґуччі (2021)

Дім Ґуччі (2021)

Дивитися онлайн Дім Ґуччі фільм

Дивитися онлайн «Дім Ґуччі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (135 269 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дім Ґуччі (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дім Ґуччі (2021) - це фільм про сімейну сагу та зраду за лаштунками одного з найвідоміших модних брендів світу. Головні герої фільму - Патріція Реджані, амбітна жінка, яка вийшла заміж за Мауріціо Ґуччі, спадкоємця імперії Ґуччі, та Мауріціо Ґуччі, який став головою компанії після смерті свого батька.

Патріція і Мауріціо спочатку щасливо живуть разом, але потім їхнє шлюбне життя починає руйнуватися через розбіжності у поглядах на бізнес та особисте. Патріція хоче мати більший вплив на компанію та її стиль, але Мауріціо не довіряє їй та вважає її занадто екстравагантною. Мауріціо також починає зраджувати Патріцію з іншими жінками та витрачати гроші на розкішне життя.

Патріція не може миритися з такою ситуацією та вирішує помститися Мауріціо за його зневагу та зраду. Вона наймає кілера, щоб вбити свого чоловіка поблизу його офісу в Мілані. Цей вбивство стає одним з найгучніших скандалів в історії моди та судочинства. Вона - Патріція Ґуччі.