UAKinogo.com

Іуда і чорний месія (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іуда і чорний месія (2021)

Іуда і чорний месія (2021)

Дивитися онлайн Іуда і чорний месія фільм

Дивитися онлайн «Іуда і чорний месія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (83 359 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іуда і чорний месія (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Judas and the Black Messiah / Іуда і чорний месія - це суспільно-політична драма, яка розповідає про зраду Фреда Хемптона, лідера іллінойського відділення Партії Чорних пантер, інформатором ФБР Вільямом О’Нілом. Фільм знятий за реальними подіями, які відбувалися в Чикаго в кінці 1960-х років. Фільм є першим повнометражним проектом режисера і продюсера Шаки Кінга.

Фільм показує, як О’Ніл, злочинець і автокрадець, погоджується на угоду з ФБР, щоб уникнути ув’язнення. Він внедряється в Партію Чорних пантер і стає близьким до Хемптона, харизматичного активіста і організатора. О’Ніл збирає розвіддані про плани і дії Партії, а також про особисте життя Хемптона. Водночас він починає сумніватися в своїй місії і своїй лояльності до ФБР.

Фільм також розкриває історичний контекст того часу: расову дискримінацію, поліцейське насильство, соціальну нерівність і радикальний протест. Фред Хемптон намагався об’єднати різні групи та національності в “Радужну коаліцію”, щоб боротися за права та свободи угнетених. Але його діяльність стала загрозою для системи, яка хотіла його знищити.