UAKinogo.com

Гокінг: Ви мене чуєте? (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гокінг: Ви мене чуєте? (2021)

Гокінг: Ви мене чуєте? (2021)

Дивитися онлайн Гокінг: Ви мене чуєте? фільм

Дивитися онлайн «Гокінг: Ви мене чуєте?» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (162 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гокінг: Ви мене чуєте? (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гокінг: Ви мене чуєте? (2021) - це документальний фільм про життя та наукові досягнення Стівена Гокінга, одного з найвидатніших фізиків та космологів усіх часів. Фільм заснований на розповідях його родини, друзів та колег, які вперше відверто діляться своїми спогадами про геніального ученого.

Фільм показує, як Гокінг долав неймовірні перешкоди, пов’язані з його хворобою - моторно-нейронним захворюванням, яке позбавило його здатності рухатися та говорити. Фільм також розкриває особистий бік Гокінга: його стосунки з дружиною Джейн, дітьми, коханками та суперниками. Фільм не приховує його сильних та слабких сторін, але також показує його гумор, оптимізм та любов до життя.

Захоплююча та зворушлива подорож у світ науки та людської долі. Фільм демонструє, як Гокінг робив великі відкриття у галузях квантової механіки, загальної теорії відносності та космології.