UAKinogo.com

Мюнхен: На порозі війни (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мюнхен: На порозі війни (2021)

Мюнхен: На порозі війни (2021)

Дивитися онлайн Мюнхен: На порозі війни фільм

Дивитися онлайн «Мюнхен: На порозі війни» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (31 794 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мюнхен: На порозі війни (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Мюнхен: На порозі війни" (2021) – це історична драма, яка занурює глядачів у глибокі інтриги та маневри дипломатії на межі Другої світової війни. В центрі сюжету – дружба між двома чоловіками, англійським дипломатом Г’ю Легатом та німецьким дипломатом Паулем фон Гартманом. Обидва друзі пройшли через навчання в Оксфорді та ділились спільними переконаннями щодо миру та демократії, але різні обставини відправили їх по різні сторони конфлікту.

Дія фільму розгортається під час Мюнхенської конференції 1938 року, де лідери Великої Британії, Франції, Італії та Німеччини збираються, сподіваючись уникнути війни шляхом переговорів. Легат та фон Гартман знаходяться на протилежних берегах переговорів, але їхнє давнє дружба стає ключем до виявлення диверсії та підступних планів, які можуть вести до небажаного конфлікту. Він і вона долають численні перешкоди та ризики, намагаючись забезпечити мир та спокій у світі, в якому політика, війна та зрада переплітаються з людськими долами.