UAKinogo.com

Код: Залізна кора (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Код: Залізна кора (2021)

Код: Залізна кора (2021)

Дивитися онлайн Код: Залізна кора фільм

Дивитися онлайн «Код: Залізна кора» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (62 069 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Код: Залізна кора (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Код: Залізна кора (2021) - історичний трилер, заснований на реальних подіях, що відбулися на початку 1960-х років під час холодної війни. Фільм "Код: Залізна кора" (2021) розповідає про Гревілла Віна, англійського бізнесмена, який стає несподіваним учасником військово-політичного протистояння між СРСР і Західним світом. Він був вербований британською розвідкою для передачі секретної інформації від радянського вченого, Олега Пенковського, який працював на Захід.

У фільмі показано, як Гревілл Він, не маючи досвіду в шпигунстві, ризикує своїм життям та репутацією, щоб допомогти своїй країні та світу в цілому. Він доводить, що навіть звичайна людина може змінити хід історії, якщо знаходиться на правильному місці в правильний час. Його відданість справі, хоробрість та віра в справедливість допомагають йому виконати свою місію, незважаючи на всі небезпеки та перешкоди.

"Код: Залізна кора" - це захоплюючий трилер, який піднімає актуальні питання про значення моралі, патріотизму та відданості своїй країні. Він демонструє, що кожна людина може зіграти ключову роль в житті.