UAKinogo.com

У руках пса (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У руках пса (2021)

У руках пса (2021)

Дивитися онлайн У руках пса фільм

Дивитися онлайн «У руках пса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (177 364 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У руках пса (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У руках пса (2021). Це захоплююча екранізація роману Томаса Саведжа, яка відтворює атмосферу американського Заходу 1920-х років. Фільм "У руках пса" (2021) розповідає історію двох братів, Філа та Джорджа Бурбенків, які живуть на ранчо у Монтані. Філ - сильний, грубий і впевнений у собі ковбой, який не визнає авторитетів і приховує своє темне минуле. Джордж - культурний, освічений і спокійний чоловік, який стрімко закохується в Роуз Гордон, вдову з сусіднього міста.

Коли Джордж одружується з Роуз і приводить її на ранчо, відносини між братами стають напруженими. Філ починає виявляти свою агресію та зневагу до Роуз і її сина Пітера. Він намагається домінувати над новою родиною свого брата, але несподівано відкриває у собі почуття, яких ніколи раніше не відчував. Паралельно з цим, Пітер, який спочатку був жертвою Філа, поступово виявляє свою силу та навчається протистояти йому.

"У руках пса" - це глибокий психологічний драматичний фільм, який досліджує теми токсичної чоловічості, сімейних зв'язків і самоідентифікації.