UAKinogo.com

Гірка помста (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гірка помста (2021)

Гірка помста (2021)

Дивитися онлайн Гірка помста фільм

Дивитися онлайн «Гірка помста» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (62 981 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гірка помста (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Гірка помста" (2021) - це напружений трилер, що розповідає про молоду жінку, яка втратила свою родину в наслідок жорстокого нападу. Головна героїня, Вікторія (Ольга Куриленко), стає жертвою жахливої зради та змушена вибирати між власним життям та майбутнім своєї дочки. Вона присвячує своє життя пошукам винних у смерті своєї родини, розпочинаючи свій шлях гіркої помсти.

Вона пройде крізь горнило болю, смутку та відчаю, щоб стати безжалісним інструментом справедливості. Відтепер ніщо не зупинить Вікторію від того, щоб розрахуватися з тими, хто зруйнував її життя. Проте її пошуки справедливості неминуче приведуть до небезпечних зіткнень з тимними силами, які керують злочинним світом.

Фільм "Гірка помста" (2021) - це неперевершена драма, сповнена напружених сцен та психологічних зіткнень, що надає героїні глибини та відчуття реальності. Режисерка та сценаристка Юлія Снігір демонструє майстерність у створенні захоплюючої атмосфери та напруженого сюжету. Ольга Куриленко вражає своєю харизматичною грою та емоційною глибиною, що підкреслює силу волі та рішучості своєї персонажки.