UAKinogo.com

Помста від кутюр (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помста від кутюр (2015)

Помста від кутюр (2015)

Дивитися онлайн Помста від кутюр фільм

Дивитися онлайн «Помста від кутюр» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (61 428 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помста від кутюр (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Помста від кутюр (2015) - захоплююча драма з елементами комедії і романтики, яка розповідає про повернення успішної модельєрки в своє рідне село в Австралії. Фільм знятий за однойменним романом Розалі Хем і має чудовий акторський склад, серед якого Кейт Уінслет, Джуді Девіс, Ліам Хемсворт і Х’юго Вівінг.

Фільм розповідає про Миртл “Тіллі” Даннаж, яка покинула своє село Дангатар після того, як її звинуватили в убивстві хлопчика. Вона подорожувала по світу і навчилася створювати вишукану одяг. Повернувшись додому через 25 років, вона хоче довести свою невинність і помститися тим, хто зруйнував її життя. Вона також хоче відновити стосунки зі своєю матір’ю Моллі, яка страждає від деменції. По дорозі вона зустрічає Тедді, молодого фермера, який закохується в неї.

Фільм “Помста від кутюр” - це смішна і трогательна історія про любов, помсту і високу моду. Фільм має багато сюрпризів і поворотів сюжету, які не залишать байдужими глядачів. Фільм також має чудову костюмну роботу і показує контраст між сучасним стилем Тіллі і застарілим одягом селян. Фільм є оригінальним і незабутнім твором австралійського кіно.