UAKinogo.com

Стів Джобс (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стів Джобс (2015)

Стів Джобс (2015)

Дивитися онлайн Стів Джобс фільм

Дивитися онлайн «Стів Джобс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (170 310 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стів Джобс (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стів Джобс - це біографічний фільм про життя легендарного засновника компанії Apple. Фільм розповідає про різні етапи життя Джобса, від його створення першого комп'ютера до запуску інноваційних продуктів, таких як iPhone та iPad.

Фільм розкриває різні аспекти життя Джобса, його талант, натхнення та стиль роботи, а також ті проблеми, з якими він стикався, як лідер компанії. Він показує, як Джобс вмів бачити майбутнє та втілювати свої ідеї в життя, а також як його геній та творчість змінили світ.

Це дуже цікавий та захоплюючий фільм для тих, хто цікавиться історією комп'ютерної техніки та технологій. Він надає можливість побачити, як виникали інноваційні продукти, які зараз є необхідними для багатьох людей по всьому світу. Фільм також дає можливість побачити, як важливо мати власну візію та вірити в свої ідеї, навіть якщо вони здаються безглуздими або невиконуваними.