UAKinogo.com

Помста Поркі (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Помста Поркі (1985)

Помста Поркі (1985)

Дивитися онлайн Помста Поркі фільм

Дивитися онлайн «Помста Поркі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (8 786 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Помста Поркі (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедійна пригода про групу друзів, які закінчують школу та готуються до випускного балу. Але їхнє життя перевертається з ніг на голову, коли з’являється старий ворог - власник борделю Поркі. Він вимагає від них велику суму грошей за те, що вони колись зруйнували його бізнес. Якщо хлопці не заплатять, Поркі пообіцяв покарати їх найжорстокішим чином.

Друзям доводиться використовувати всю свою хитрість та сміливість, щоб врятуватися від Поркі та його найманців. При цьому вони не забувають про свої кохання, ревнощі та сексуальні пригоди. Фільм наповнений гумором, пародією та ностальгією за 1950-ми роками.

Помста Поркі - це третя та остання частина культової серії фільмів про школярські розбещення. Це фільм для тих, хто любить сміятися з безглуздих ситуацій та не шукає глибокого сенсу. Це фільм для тих, хто хоче повернутися в часи своєї молодості та побачити, як виглядали комедії 1980-х років.