UAKinogo.com

Бар Поркі 2: Наступний день (1983) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бар Поркі 2: Наступний день (1983)

Бар Поркі 2: Наступний день (1983)

Дивитися онлайн Бар Поркі 2: Наступний день фільм

Дивитися онлайн «Бар Поркі 2: Наступний день» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (12 203 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бар Поркі 2: Наступний день (1983)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після того, як вони помстилися Поркі та його братові, учні Ангельської високої школи готуються до фестивалю Вільяма Шекспіра та їхньої постановки Ромео і Джульєтти. Але їхні плани перериваються різними силами, які хочуть заборонити виставу за будь-яку ціну.

Серед них - міс Балбрікер, тренерка з фізкультури для дівчат, яка вважає твори Шекспіра непристойними; реверенд Бабба Флавел, релігійний фанатик, який приводить свою отару протестувальників; Ку-Клукс-Клан, який не може допустити, щоб семинольський студент грав Ромео; і корумповані політики міської ради, які хочуть переобратися.

Коли одного з їхніх друзів побивають члени ККК, а комісар Гебхардт і міська рада зраджують їх, учні вирішують помститися всім. Вони влаштовують ряд жартів і пасток для своїх ворогів, використовуючи свою хитрість і креативність. Це буде незабутнє вечором з Шекспіром!