UAKinogo.com

Гучна справа (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гучна справа (2021)

Гучна справа (2021)

Дивитися онлайн Гучна справа фільм

Дивитися онлайн «Гучна справа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (1 431 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гучна справа (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гучна справа - це нідерландська юридично-кримінальна драма, заснована на реальній історії вбивства багатої вдови Жаклін Віттенберг у 1999 році. Фільм розповідає про боротьбу тележурналіста Баса Хана, який намагається розкрити правду про цей скандальний злочин і виправдати невинного підозрюваного Ернста Лауса. По дорозі він стикається з тиском поліції, суду і ЗМІ, які маніпулюють фактами і свідченнями.

Фільм базується на книзі Баса Хана “De veroordeling”, в якій він детально описує своє розслідування і свої переживання протягом десяти років. Режисером фільму став Сендер Бюргер, а головні ролі зіграли Федя ван Гует, Йорік ван Вагенінген і Ліс Віссхедейк. Фільм отримав позитивні відгуки критиків і глядачів, а також 11 нагород і 13 номінацій на премії.

Гучна справа - це фільм про силу журналістики і пошук справедливості у світі, де фейк-ньюс можуть зруйнувати життя людини. Це фільм про те, як один чоловік не злякався виступити проти системи і захистити свою переконання. Це фільм про те, що правда завжди переможе.