UAKinogo.com

Сімпсони: Ювілей-плюс (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сімпсони: Ювілей-плюс (2021)

Сімпсони: Ювілей-плюс (2021)

Дивитися онлайн Сімпсони: Ювілей-плюс мультфільм

Дивитися онлайн «Сімпсони: Ювілей-плюс» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (1 354 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Сімпсони: Ювілей-плюс (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сімпсони: Ювілей-плюс (2021). Сімпсони запрошують вас на свою вечірку з нагоди другої річниці Disney+. На це свято з’їдуться друзі з усіх куточків галактики: герої Disney, Pixar, Marvel, Star Wars та багато інших. Але один член родини Сімпсонів не потрапляє до списку запрошених - це Гомер. Чи зможе він увійти до таверни Мо, де відбувається гучна вечірка? Чи знайде він собі друга серед персонажів Disney? Чи сподобається йому пісня про Disney+, яку співає Ліза?

“Сімпсони: Ювілей-плюс” - це анімаційний короткометражний фільм, який є перетином всесвітів “Сімпсонів” та Disney. Він був випущений 12 листопада 2021 року на Disney+ як частина заходу “Disney+ Day”. Фільм режисерував Девід Сілверман, а сценаристами були Джоел Г. Коен, Джессіка Конрад, Ел Джин, Лонні Стел Состхенд та Ден Веббер.

“Сімпсони: Ювілей-плюс” - це захоплююча комедія, яка показує, як родина Сімпсонів взаємодіє з різними персонажами Disney. Ви побачите, як Барт нарядився у Міккі Мауса, як Гомер спиває пиво з Гуффі та Дональдом Даком, як Ленн і Карл грають у більярд з Доктором Стренджем, як Базз Лайтер програє у перетягуванню рук Мандалорцю та багато іншого. Не пропустіть цей унікальний фільм, який вже доступний на Disney+.