UAKinogo.com

Енканто: Світ магії (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Енканто: Світ магії (2021)

Енканто: Світ магії (2021)

Дивитися онлайн Енканто: Світ магії мультфільм

Дивитися онлайн «Енканто: Світ магії» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (220 130 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Енканто: Світ магії (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Енканто: Світ магії - це фільм, який розповідає про незвичайну родину Мадриґаль, яка живе в чарівному будинку в Колумбії. Кожен член цієї родини має свій унікальний дар - від суперсили до здатності змінювати форму. Але є одна дівчинка, яка не має жодного дару - це Мірабель. Вона вважає себе невдахою і хоче бути такою ж особливою, як її родичі.

Фільм Енканто: Світ магії знятий студією Walt Disney Animation Studios за режисури Джареда Буша, Байрона Говарда і Чариз Кастро Сміта. Сценарій написали Джаред Буш і Чариз Кастро Сміт за мотивами колумбійської культури і фольклору. У головних ролях озвучили Стефані Беатріз, Мария Сесилия Ботеро, Джон Леґуизамо і інші. Композитором фільму став Лин-Мануэль Миранда, який також написав пісні для фільму.

Фильм Енканто: Світ магії вийшов у прокат 25 листопада 2021 року в Україні і 3 листопада 2021 року в світі. Фильм отримав високi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за красиву анiмацiю i захоплюючий сюжет, iншi за емоцiйнiсть i гумор.