UAKinogo.com

Родина Адамсів 2 (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Родина Адамсів 2 (2021)

Родина Адамсів 2 (2021)

Дивитися онлайн Родина Адамсів 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Родина Адамсів 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (234 375 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Родина Адамсів 2 (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Родина Адамсів 2» - це анімаційний фільм про пригоди найстрашнішої та найсмішнішої сім’ї світу. Фільм є продовженням фільму «Родина Адамсів» (2019) та заснований на коміксах Чарльза Адамса.

У фільмі Мортіша (Шарліз Терон) та Гомес (Оскар Айзек) хвилюються за своїх дітей - Уенсдей (Хлоя Грейс Морец) та Пагслі (Джейвон Уолтон), які стають все бунтарськими та віддаленими. Вони вирішують зв’язати сім’ю разом та вирушити у сумнозвісний катафалк-автомобіль на подорож по країні. По дорозі вони зустрічають родичів, друзів та ворогів, які ставлять їх перед новими викликами та пригодами.

Фільм «Родина Адамсів 2» - це захоплюючий фільм про силу сімейних зв’язків та індивідуальності. Фільм має багато гумору, музики та референцій до поп-культури. Фільм також показує розмаїття американської культури та її контраст з ексцентричним стилем родини Адамс.