UAKinogo.com

Халепа (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Халепа (2019)

Халепа (2019)

Дивитися онлайн Халепа мультфільм

Дивитися онлайн «Халепа» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (3 468 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Халепа (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Халепа" (Trouble) - це комедійний фільм, режисером якого є Кевін Джонсон. Головний герой, пес по імені Трабл, живе безтурботним життям на розкішній віллі своєї багатої власниці, пані Аделін. Він ніколи не знаходиться поза домом і не стикається з жорстоким світом зовні. Однак, коли його власниця раптово помирає, Трабл опиняється сам на сам з реальністю, яка виявляється далекою від розкішної та безпечної.

Знайшовши себе на вулиці, Трабл зустрічає різних персонажів, які допомагають йому розібратися в житті і навчитися виживати. Він зустрічає невідомих йому раніше собак і виявляє, що дружба і взаємопідтримка можуть бути дійсно важливими. Разом зі своїми новими друзями він намагається повернутися додому, знайти нового господаря і навчитися радіти простим речам у житті.

Фільм "Халепа" - це захоплююча та весела історія про відкриття світу, дружбу та сім'ю, розрахована на всю родину. Його персонажі викликають симпатію, а гумор і цікавий сюжет роблять фільм вартий перегляду для дітей і дорослих. Ця комедія-пригодницька історія навчить глядачів важливості допомоги та взаємопідтримки, а також турботи.