UAKinogo.com

UglyDolls. Ляльки з характером (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » UglyDolls. Ляльки з характером (2019)

UglyDolls. Ляльки з характером (2019)

Дивитися онлайн UglyDolls. Ляльки з характером мультфільм

Дивитися онлайн «UglyDolls. Ляльки з характером» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (7 017 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «UglyDolls. Ляльки з характером (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

UglyDolls. Ляльки з характером - це мультфільм про ляльки з характером, які мріють про те, щоб стати ідеальними. Головна героїня Моксі вирішує вийти за межі своєї зручної зони та відправляється у місто Perfect, де живуть "ідеальні" ляльки. Вона хоче довести, що кожен може бути чудовим саме тим, хто він є, а не тим, що інші хочуть, щоб він був.

Фільм відкриває перед глядачем важливі теми, такі як прийняття себе та інших такими, які вони є, а також про те, що ідеальність не завжди є ключем до щастя та успіху. Він надає можливість дітям та дорослим відчути себе унікальними та незвичайними, а також навчає важливим життєвим урокам.

Це дуже миле та розважальне кіно для всієї родини, яке подарує багато посмішок та приємних вражень. Воно демонструє, що кожна людина є цінною та важливою саме тим, хто вона є, і що важливо бути вірним собі та своїм ідеалам, а не думати про те, що інші думають про тебе. Це добра та милозвучна історія, яка надихає на розвиток особистості та зміцнення впевненості у собі.