UAKinogo.com

Сельма у місті привидів (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сельма у місті привидів (2019)

Сельма у місті привидів (2019)

Дивитися онлайн Сельма у місті привидів мультфільм

Дивитися онлайн «Сельма у місті привидів» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (727 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Сельма у місті привидів (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Сельма у місті привидів» (2019) - це мексиканський анімаційний фільм, який розповідає про свято Дня мертвих в культурі Латинської Америки. Фільм створений студією Metacube і випущений на платформі Netflix.

Головна героїня фільму - Сельма, 16-річна сирота, яка живе в маленькому містечку Санта-Клара разом зі своїми прийомними братами Хорхе і Педро. Сельма завжди хотіла дізнатися про своїх справжніх батьків, які померли, коли вона була маленькою. Вона знаходить таємничу книгу, яка розповідає про історію її родини і про свято Дня мертвих, коли можна спілкуватися з душами покійних.

Сельма вирішує використати цю можливість, щоб побачити своїх батьків і довідатися правду про своє минуле. Вона разом з братами вирушає в подорож до міста привидів, де зустрічає різнокольорових персонажів і переживає неймовірні пригоди. По дорозі вона доводиться зробити важливий вибір між своїм бажанням і своїм призначенням.