UAKinogo.com

Сімейка Адамсів (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сімейка Адамсів (1991)

Сімейка Адамсів (1991)

Дивитися онлайн Сімейка Адамсів фільм

Дивитися онлайн «Сімейка Адамсів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (169 421 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сімейка Адамсів (1991)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сімейка Адамсів - це незвичайна комедійна стрічка, яка змусить вас сміятися, але й замислюватися. Вона розповідає історію дивної родини, в якій нормальне і непристойне зливаються в одне ціле. Її головний герой - Гомес Адамс, що відзначається своєю ексцентричністю і любов'ю до макабр. Його дружина Мортіша - втілення грації і таємничості.

Вони разом з їхніми дітьми, Венсді і Пабло, створюють відчужений світ, де розуміння іншими не є пріоритетом. Воно повне незрозуміння та перевершення стандартів. Але коли в їхній життєвий простір потрапляє амбіційний злочинець, все починає перевертатися з ніг на голову.

Це фільм про прийняття іншості, любов та її сили, а також про те, як нормальне може бути нудним, а непристойне - захоплюючим. Сімейка Адамсів вчить нас, що істинна краса полягає відмінностях і тому, що є унікальними. Цей фільм - яскравий і веселий шедевр, який залишить у вас посмішку і добрий настрій.