UAKinogo.com

Моральні цінності сімейки Адамсів (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Моральні цінності сімейки Адамсів (1993)

Моральні цінності сімейки Адамсів (1993)

Дивитися онлайн Моральні цінності сімейки Адамсів фільм

Дивитися онлайн «Моральні цінності сімейки Адамсів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (102 140 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Моральні цінності сімейки Адамсів (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Моральні цінності сімейки Адамсів - це чорна комедія про незвичайну родину, яка живе за своїми правилами та традиціями. У фільмі розповідається про пригоди сімейки Адамсів після народження нового члена - маленького сина Паблоса. Старші діти - Венздей та Пагслі - не дуже радії появі братика, але ще більше їх обурює нова няня Деббі, яка має злі наміри щодо їхнього батька Гомеса.

Деббі - це хитра та амбітна вбивця, яка шукає багатого чоловіка, щоб одружитися з ним та позбутися його заради спадку. Вона обирає собі жертвою Гомеса, який закохується в неї з першого погляду. Деббі використовує свої чари, щоб відправити дітей на літній табір, де вони потрапляють у конфлікт з іншими дитинами та керівництвом. Тим часом вона планує вбити Гомеса та забрати його гроші.

Але справи не йдуть за її сценарієм, коли Венздей та Пагслі вирішують повернутися додому та розкрити її злочинну суть. Вони об’єднуються з рештою сімейки Адамсів, щоб врятувати свого батька та побороти Деббі. У фільмі багато гумору, пародій та сюрпризів, які не залишать байдужим жодного глядача.