UAKinogo.com

Зоотрополіс (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоотрополіс (2016)

Зоотрополіс (2016)

Дивитися онлайн Зоотрополіс мультфільм

Дивитися онлайн «Зоотрополіс» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (498 789 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Зоотрополіс (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Зоотрополіс" - веселий, красиво виконаний мультфільм, що відкриває двері в яскравий світ, де тварини з усіх екосистем живуть разом в гармонії. Місто, що було створено тваринами для тварин, Зоотрополіс, є унікальним місцем, де кожна тварина має можливість досягти своєї мрії.

В центрі історії - оптимістична кроличка Джуді Хопс, яка вірить у свої мрії та вирушає до метрополії, щоб стати першою кроличкою-поліцейським у великому місті. Разом із хитрим лисом Ніком Вайлдом, вони вирушають у захоплюючу пригоду, щоб розкрити таємницю, що змінить Зоотрополіс назавжди.

"Зоотрополіс" - це незабутній перегляд, повний гумору, харизматичних персонажів та важливих уроків про дружбу, прийняття та відчуження. Цей мультфільм змушує глядачів подумати, розважаючи та веселячи їх в один та же час. Незалежно від віку, усі глядачі знайдуть в Зоотрополісі щось особливе.