UAKinogo.com

Angry Birds у кіно (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Angry Birds у кіно (2016)

Angry Birds у кіно (2016)

Дивитися онлайн Angry Birds у кіно мультфільм

Дивитися онлайн «Angry Birds у кіно» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (93 935 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Angry Birds у кіно (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Angry Birds у кіно - це захоплююча анімаційна комедія, яка вирушає в незабутню подорож до світу Angry Birds. Героями фільму є забавні пташки із злитими характерами, які живуть щасливо на своєму острівку, але разом із злими свинками, які хочуть їх знищити. Головний герой - червоний птах Ред з незвичайними здібностями, які стають неприборканою силою в боротьбі зі свинками.

Він починає підозрювати, що свині мають недобрі наміри і відправляється в небезпечну подорож, щоб врятувати своїх друзів та свій дім. Веселі і гумористичні пригоди, які чекають на Реда та його друзів, наповнені драйвом, емоціями та враженнями, які залишаться з глядачем надовго.

Цей фільм підійде для всієї родини, оскільки він не тільки розважає, але й містить важливі повчальні моменти про дружбу, взаємодію та важливість різноманітності. Усі герої мають свої унікальні риси, але разом вони доводять, що дружба та співпраця можуть допомогти подолати будь-які перешкоди.