UAKinogo.com

Angry Birds у кіно 2 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Angry Birds у кіно 2 (2019)

Angry Birds у кіно 2 (2019)

Дивитися онлайн Angry Birds у кіно 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Angry Birds у кіно 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (30 191 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Angry Birds у кіно 2 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Angry Birds у кіно 2 продовжує історію знаменитої гри про зловмисних свиней та гнівних птахів. В цьому фільмі це повна хаосу ситуація, адже свині та птахи змушені зробити щось неймовірне - об'єднатися і битися проти спільного ворога.

У фільмі знову з'являться всі знайомі персонажі, включаючи Red, Chuck, Bomb та злі свині під керівництвом Короля Космічної Свині. На цей раз вони протистоять загрозі від сусіднього острова, на якому живуть милі пташенята, але які надзвичайно небезпечні.

У фільмі Angry Birds у кіно 2 вас чекає безліч кумедних пригод, несподіваних поворотів, захоплюючих перестрілок та багато іншого. Адже це не просто мультфільм для дітей, але і розважальний фільм для всієї родини, який зможе вразити всіх своєю яскравістю та гумором.

Якщо ви любите гру Angry Birds або просто хочете розважитися і насолодитися яскравим та веселим фільмом, то Angry Birds у кіно 2 - це відмінний вибір для вас. Вам точно сподобається історія про дружбу та взаємодію між різними персонажами, які здатні покласти свої різниці в бік, коли на кону стоїть загальне добро.