UAKinogo.com

Співай (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Співай (2016)

Співай (2016)

Дивитися онлайн Співай мультфільм

Дивитися онлайн «Співай» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (171 673 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Співай (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Sing / Співай (2016) є анімаційною комедією (з великою кількістю музики/співу) від продюсерів фільмів про Гадкий я. Фільм розповідає про театрального коалу (озвученого Меттью Макконахі), який вирішує провести талант-шоу, щоб підняти продаж квитків для свого фінансово скрутного театру. Але помилка його старої помічниці ігуани міс Кроулі додає два нулі до суми призових грошей, і листівки з рекламою шоу розлітаються по всьому місту. Тепер коала має вибрати серед сотень претендентів, хто зможе взяти участь у конкурсі.

У фільмі ми знайомимося з різними персонажами, які беруть участь у шоу - це домогосподарка і мати 25 поросят Розита; панк-рок їжачка Еш; пiдлiтковий горила Джоннi, син лiдера злочинної банди Бiг Деддi; вуличний музикант миша Майк; енергiйний хряк Гунтер; і пiдлiткова слониха Мiна, яка не може подолати страх сцени. Вони всi мрiють про славу i успiх, але їх особисте життя не таке просте, як здається.

Фiльм був випущений 21 грудня 2016 року компанiєю Universal Pictures i заробив 634 мiльйони доларiв по всьому свiту. У фiльмi звучать понад 60 пiсень вiдомих виконавцiв, переважно виконаних дieгетично. Також у фiльмi є оригiнальна пiсня Стевi Вандера i Арiани Гранде пiд назвою "Faith", яка була номинована на Золотий глобус. Крiм цих пiсень, Джобi Талбот склав музику для фильму. Sing / Співай (2016) - це фильм для тих, хто любить гумор, музику i тварин.