UAKinogo.com

Сімпсони (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сімпсони (1989)

Сімпсони (1989)

Дивитися онлайн Сімпсони мультфільм

Дивитися онлайн «Сімпсони» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.7 (407 284 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Сімпсони (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сімпсони" - це культовий анімаційний телесеріал, який розповідає про пригоди дисфункціональної американської родини, що складається з Гомера, Мардж, Барта, Лізи та Меггі Сімпсонів. Вони проживають у вигаданому місті Спрінгфілд, де найбільш незвичайні та смішні події можуть трапитися будь-коли. Серіал створений Меттом Грейнінгом та вперше був виходив у 1989 році, його відрізняє від інших мультфільмів гострий сатиричний гумор, а також відображення суспільних та політичних проблем сучасного світу.

У центрі сюжету серіалу знаходиться невдала, але забавна родина, з якої кожен член має свої унікальні риси характеру та поведінку. Гомер - веселий та недалекий батько, який працює на атомній електростанції та постійно потрапляє в комічні ситуації. Мардж - турботлива мати, яка завжди намагається зберігати родину разом, незважаючи на всі негаразди. Барт - хуліганський син, який завжди шукає пригоди, а Ліза - розумна та відповідальна дочка, яка ставиться до навколишнього світу з філософською точки зору. Меггі - молодша дитина, що не говорить, але має своїх прихильників серед глядачів завдяки своїй милості та німій мудрості.

Серіал "Сімпсони" залишається одним з найпопулярніших мультсеріалів у світі, завдяки своєму гумору.