UAKinogo.com

Футурама (1999 — 2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Футурама (1999 — 2013)

Футурама (1999 — 2013)

Дивитися онлайн Футурама мультфільм

Дивитися онлайн «Футурама» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (238 436 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Футурама (1999 — 2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Футурама" - це анімаційний науково-фантастичний комедійний серіал, створений Меттом Грейнінгом, автором популярного мультсеріалу "Сімпсони". Історія розповідає про життя та пригоди Фріпа Фрайі, молодого кур'єра, який мешкає в 20-му столітті та несподівано опиняється у 31-му столітті після того, як він випадково впав у капсулу кріоніки. У новому світі він зустрічає різноманітних друзів, з якими разом працює на міжпланетній кур'єрській службі "Планет Експрес", виконуючи завдання на різних планетах та взаємодіючи з незвичайними істотами та цивілізаціями.

До команди "Планет Експрес" належать ряд колоритних персонажів, серед яких Бендер - цинічний робот з безліччю недоліків та злочинних схильностей; Ліла - одноокий капітан корабля, сильна та відповідальна жінка, яка зі своїм особливим почуттям справедливості; професор Фарнсворт - ексцентричний вчений, який є засновником "Планет Експрес" та далеким родичем Фрі; та інші персонажі, кожен з яких має свою характерну рису та роль у команді.

Мультсеріал "Футурама" відрізняється від інших анімаційних проектів своїм іронічним поглядом на майбутнє, відображенням суспільних проблем та наданням глибоких наукових понять у вигляді розважальних епізодів.