UAKinogo.com

Сімпсони у кіно (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сімпсони у кіно (2007)

Сімпсони у кіно (2007)

Дивитися онлайн Сімпсони у кіно мультфільм

Дивитися онлайн «Сімпсони у кіно» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (331 908 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Сімпсони у кіно (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сімпсони у кіно" (2007) - це анімаційний фільм, який є поширенням улюбленого серіалу "Сімпсони". У цьому повнометражному пригодницькому мультфільмі глядачі зможуть знову зустрітись зі своїми улюбленими героями: Гомером, Мардж, Бартом, Лізою та Меггі, а також іншими жителями містечка Спрінгфілд. Режисером фільму є Девід Сілверман, а сценарій написали Метт Грейнінг, Джеймс Л. Брукс і Аль Жин. "Сімпсони у кіно" обіцяє багато гумору, сарказму та захоплюючих пригод, відомих шанувальникам серіалу.

У фільмі Гомер, як завжди, невідповідально ставиться до своїх обов'язків та виконання роботи на електростанції, що призводить до великої екологічної катастрофи. Спрінгфілд опиняється на межі знищення, а її жителі змушені відправитися в екзод на пошуки нового дому. У цьому фільмі герої Сімпсонів стикаються з найбільшим випробуванням своєї життєвої долі: врятувати своє місто від загибелі. Вони об'єднуються з іншими мешканцями Спрінгфілда, аби врятувати свою домівку від небезпеки та відновити мир та порядок.

"Сімпсони у кіно" є яскравим та веселим анімаційним фільмом, який подарує глядачам можливість насолодитися пригодами улюблених персонажів на великому екрані. У фільмі піднімаються актуальні проблеми екології, сімейних цінностей.