UAKinogo.com

Рататуй (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рататуй (2007)

Рататуй (2007)

Дивитися онлайн Рататуй мультфільм

Дивитися онлайн «Рататуй» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (734 750 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Рататуй (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рататуй (2007). Це смачний мультфільм про Ремі, крису-кулінара, який мріє про високу кухню. Ремі живе в сільському будинку разом зі своєю родиною, але не поділяє їхнього смаку до сміття. Він володіє чудовим обонянням і талантом до готування. Одного разу він опиняється в Парижі і знаходить своє натхнення в ресторані “У Гюсто”, де працює Лінгвіні, неумілий помічник кухаря.

Мультфільм показує, як Ремі і Лінгвіні укладають незвичайний союз і стають знаменитими шеф-кухарями. Ремі ховається під капелюхом Лінгвіні і керує його рухами за допомогою волосся. Разом вони створюють неймовірні страви і здобувають славу. Але їм доводиться змагатися з поганими критиками, заздрісними конкурентами і своїми власними сумнівами.

Мультфільм “Рататуй” - це шедевр від студії Pixar, який отримав премію “Оскар” за кращий анімаційний фільм. Це мультфільм для всіх любителів їжі і мистецтва. Це мультфільм з чудовою графікою і музикою, які переносять глядача в атмосферу Парижа. Це мультфільм про те, як слідкувати за своєю мрією і не боятися бути собою.