UAKinogo.com

Суперсімейка 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Суперсімейка 2 (2018)

Суперсімейка 2 (2018)

Дивитися онлайн Суперсімейка 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Суперсімейка 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (297 516 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Суперсімейка 2 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Суперсімейка 2 (2018) - це анімаційний фільм режисера Бреда Берда, який є продовженням популярного фільму “Суперсімейка” (2004). Фільм розповідає про пригоди сім’ї супергероїв, які намагаються знайти баланс між своїм звичайним життям і боротьбою зі злом.

Фільм починається з того, що суперсімейка знову вступає в дію, коли вони зустрічають нового злодія - Підземника, який використовує гіпнотичні екрани для контролю над людьми. Але їхнє втручання приносить їм більше проблем, ніж подяк, адже супергероїзм все ще заборонений законом. Тоді до них звертається таємничий меценат - Вінстон Девер (Боб Оденкірк), який пропонує їм допомогти покращити імідж супергероїв і повернути їх у закон.

Фільм є захоплюючою і веселою історією про силу сім’ї, дружби і взаємодопомоги. Він має багато гумору, екшену і чарівної анімації. Він також показує новий образ головної героїні - Еластичної (Холлі Хантер), яка стає лідером суперсімейки, тоді як її чоловік - Містер Неймовирний (Крейг Т. Нельсон) - залишається вдома і доглядає за трьома дітьми, кожна з яких має свою суперздатність.