UAKinogo.com

Тримай хвилю! (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тримай хвилю! (2007)

Тримай хвилю! (2007)

Дивитися онлайн Тримай хвилю! мультфільм

Дивитися онлайн «Тримай хвилю!» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (82 094 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Тримай хвилю! (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тримай хвилю! Є мультиплікаційною пародією на документальні фільми про серфінг. Головний герой - молодий пінгвін Коді Мейверік, який мріє стати чемпіоном у цьому виді спорту. Він вирушає на острів Пен Гу, де проходить престижний турнір Big Z Memorial Surf Off. По дорозі він знайомиться з кумедними персонажами, такими як курка-серфер Джо, пляжна ведмедиця Лані та її дядько Гекель.

На острові Коді доводиться змагатися не тільки з хвилями, але й з своїм суперником - зарозумілим пінгвіном Танком Евансом, який вважає себе найкращим серфером у світі. Коді також шукає свого ідола - легендарного серфера Біг Зеда, який зник безвісти після нещасного випадку на хвилях. Коді сподівається, що Біг Зед навчить його секретам серфінгу та допоможе йому перемогти Танка.

Фільм Surf’s Up / Тримай хвилю! (2007) - це веселий та захоплюючий мультфільм про те, що серфінг - це не тільки спорт, але й стиль життя. Це фільм про те, як важливо слухати своє серце, вірити у свою мрію та не здаватися перед труднощами. Це фільм про те, як дружба, любов та гумор можуть допомогти подолати будь-які перешкоди.