UAKinogo.com

Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 (2017)

Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 (2017)

Дивитися онлайн Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (2 568 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тримай хвилю 2 - продовження мультфільму Surf’s Up / Тримай хвилю! (2007). Головний герой - пінгвін Коді Мейверік, який став чемпіоном у серфінгу. Він разом зі своїми друзями - куркою Джо, ведмедицею Лані та її дядьком Гекелем - живе на острові Пен Гу та насолоджується хвилями. Але його спокійне життя змінюється, коли на острів прибуває команда професійних реслерів - The Hang 5.

The Hang 5 - це група екстремальних серферів, які шукають найбільші та найнебезпечніші хвилі у світі. Вони складаються з п’яти персонажів: бика Хантера, морської свинки Пейдж, моржа Мр. Макмахона, вовка Джона Сени та ведмедя Оттса. Вони запрошують Коді та його друзів приєднатися до них у їхньому захоплюючому подорожі до таємничого місця, де знаходяться легендарні хвилі Сотомайор.

Фільм Surf’s Up 2: WaveMania / Лови хвилю 2 / Тримай хвилю 2 (2017) - це захоплюючий та веселий мультфільм про те, що серфінг - це не тільки спорт, але й пригода. Це фільм про те, як важливо бути собою, працювати в команді та не боятися викликів. Це фільм про те, як дружба, любов та гумор можуть допомогти подолати будь-які перешкоди.