UAKinogo.com

Шрек Третій (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шрек Третій (2007)

Шрек Третій (2007)

Дивитися онлайн Шрек Третій мультфільм

Дивитися онлайн «Шрек Третій» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (314 208 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Шрек Третій (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шрек Третій - анімаційний фільм 2007 року, який є третьою частиною франшизи про зеленого огра Шрека та його друзів. Фільм розповідає про нові виклики, яким доводиться зустрічатися Шреку, коли він стає спадкоємцем королівства.

Шрек (Майк Майерс) - добрий і смішний огр, який живе на болоті разом зі своєю дружиною Фіоною (Кемерон Діаз) та їхніми друзями - Ослом (Едді Мерфі) та Котом в чоботях (Антоніо Бандерас). Він не мріє про королівське життя, але коли король Гарольд (Джон Кліз) помирає, він залишає Шреку трон. Шрек не хоче бути королем, але дізнається, що є ще один наслідник - Артур (Джастін Тимберлейк), племінник Гарольда та учень школи для невдах.

Шрек вирішує вирушити на пошуки Артура разом з Ослом та Котом в чоботях, щоб переконати його стати королем. По дорозі вони зустрічають багато пригод та небезпек, таких як пірати, чаклун Мерлін (Ерік Айдл) та лицар Ланселот (Джон Красинскі). Тим часом Фіона залишається в замку разом з іншими казковими персонажами, яким доводиться захищатися від нападу Принца Чаруючого (Руперт Еверетт), який хоче захопити трон.