UAKinogo.com

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022)

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022)

Дивитися онлайн Кіт у чоботях 2: Останнє бажання мультфільм

Дивитися онлайн «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (87 024 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання - це анімаційний фільм 2022 року, який є продовженням історії про харизматичного кота з франшизи Шрек. Фільм розповідає про нові пригоди Кота в чоботях, який шукає спосіб повернути свої втрачені життя.

Кіт у чоботях (Антоніо Бандерас) - легендарний лицар хвоста і шпаги, який завжди готовий до авантюр та романтики. Він має дев’ять життів, але після битви з велетнем він залишається з одним. Він вирішує знайти Останнє бажання - магічну зірку, яка може виконати будь-яке бажання. Він звертається за допомогою до своєї колишньої коханої Киси М’яколапки (Сальма Хайек), яка теж має свою мету.

Разом вони вирушають у небезпечну подорож, повну пригод та неймовірних персонажів. Вони зустрічають свого старого друга Шрека (Майк Майерс), собаку-терапевта Перро (Едді Мерфі), продюсера реаліті-шоу Чейз Рензі (Рене Руссо) та своїх заклятих ворогів - Золотовласку (Емма Стоун) та трьох ведмедів (Джек Блек, Уїлл Ферелл та Джон С. Рейллі). Чи зможе Кіт у чоботях виконати своє Останнє бажання та зберегти своє життя?