UAKinogo.com

Кіт у чоботях (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кіт у чоботях (2011)

Кіт у чоботях (2011)

Дивитися онлайн Кіт у чоботях мультфільм

Дивитися онлайн «Кіт у чоботях» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (160 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Кіт у чоботях (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кіт у чоботях - це американський анімаційний фільм, який є спін-офом популярної франшизи Шрек. Фільм режисерував Кріс Міллер, а головну роль озвучив Антоніо Бандерас.

Фільм розповідає про пригоди Кота у чоботях, харизматичного і веселого героя, який любить пригоди і красивих дам. Кіт у чоботях зустрічає свого старого друга Шалтая-Болтая (Зак Галіфіанакіс) і нову подругу Кітті М’яка Лапка (Сальма Хайєк), з якими він вирішує викрасти три волшебні боби у злочинців Джека (Біллі Боб Торнтон) і Джилл (Емі Седаріс). Це дасть їм можливість попасти до замку в небесах, де живе легендарна Золота Гуска.

Фільм був випущений на екрани у 2011 році і отримав хороші відгуки від критиків і глядачів. Фільм хвалили за його гумор, анімацію, саундтрек і персонажів. Фільм також був номінований на премію Оскар за кращий анімаційний фільм. Фільм є захоплюючою і смішною історією про дружбу, любов і мрії.