UAKinogo.com

Смурфики (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смурфики (2011)

Смурфики (2011)

Дивитися онлайн Смурфики мультфільм

Дивитися онлайн «Смурфики» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (91 253 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Смурфики (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Уявіть, що ви живете у чарівному лісі, де все синє та веселе. Таке життя мають Смурфики - маленькі істоти, які люблять співати, танцювати та дружити. Але одного разу їхнє спокійне життя порушується злим чаклуном Гаргамелем, який хоче захопити їх та використати їхню силу для своїх планів. Щоб врятуватися від нього, Смурфики випадково потрапляють у портал, який переносить їх у сучасний Нью-Йорк.

Тепер їм доведеться знайти спосіб повернутися додому, не попавши у лапи Гаргамеля, який також потрапив у велике місто. По дорозі їх чекають безліч пригод, знайомств та відкриттів. Вони побачать новий світ, який дуже відрізняється від їхнього. Вони зустрінуть нових друзів - Патріка та Грейс - подружжя, яке допоможе їм у їхньому пошуку. Вони також навчаться багато нового про себе та про інших.

The Smurfs / Смурфики - це зачаровуюча комедія про подорож маленьких героїв у великому світі. Фільм наповнений гумором, фантазією та магією. Головними героями фільму є Смурфик (Нейл Патрік Гарріс), Смурфетка (Кеті Перрі), Папа Смурф (Джонатан Вінтерс) та інші Смурфики, яким озвучення надали відомі актори та співаки.