UAKinogo.com

Тачки 2 (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тачки 2 (2011)

Тачки 2 (2011)

Дивитися онлайн Тачки 2 мультфільм

Дивитися онлайн «Тачки 2» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (191 844 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Тачки 2 (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тачки 2 (2011) - це анімаційний фільм режисерів Джона Лассетера і Бреда Льюїса, який є продовженням фільму “Тачки” (2006). Фільм розповідає про нові пригоди Молниї Маккуїна (Оуен Вілсон) і його веселого друга Матрьошки (Ларрі Кейбл Гай), які вирушають у світове турне на гоночному чемпіонаті.

Фільм починається з того, що Молния отримує запрошення взяти участь у Всесвітньому Гран-Прі, який проходить у трьох містах - Токіо, Парижі і Лондоні. Він бере з собою Матрьошку, який мріє побачити світ. Але по дорозі вони потрапляють у шпигунську інтригу, коли Матрьошку помилково вважають за таємного агента. Вони зустрічають нових друзів і ворогів, яким доводиться протистояти.

Фільм є захоплюючою і смішною історією про те, що дружба і вірність важливіше за перемогу і славу. Він також показує різноманітність культур і традицій різних країн. Він має багато гумору, екшену і чудової анімації. Він є фільмом для всього родини, який розважає і навчає.