UAKinogo.com

Тачки (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тачки (2006)

Тачки (2006)

Дивитися онлайн Тачки мультфільм

Дивитися онлайн «Тачки» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (422 747 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Тачки (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тачки (2006) - це анімаційний фільм режисера Джона Лассетера, який є продукцією студії Pixar. Фільм розповідає про світ, де всі персонажі - це автомобілі, які мають свої характери, емоції і мрії.

Фільм зосереджується на пригоди Молниї Маккуїна (Оуен Вілсон), який є знаменитим гоночним автомобілем, який мріє виграти престижний Кубок Пістона. Але по дорозі до фінальної гонки в Каліфорнії він загублюється і потрапляє в маленьке містечко Радіатор-Спрингс на старому шосе. Там він зустрічає нових друзів, яким допомагає вирішити їхні проблеми. Вони - це старий суддя і лікар Док Гадсон (Пол Ньюман), красуня і власниця готелю Саллі Каррера (Бонні Хант), веселий буксир Матрьошка (Ларрі Кейбл Гай) і інші.

Фільм є захоплюючою і зворушливою історією про те, що справжня перемога не в тому, щоб бути першим, а в тому, щоб бути добрим. Він також показує значення дружби, любові і поваги до історії. Він має багато гумору, екшену і чудової анімації. Він є фільмом для всього родини, який розважає і навчає.