UAKinogo.com

Будинок-монстр (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Будинок-монстр (2006)

Будинок-монстр (2006)

Дивитися онлайн Будинок-монстр мультфільм

Дивитися онлайн «Будинок-монстр» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (122 397 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Будинок-монстр (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-мультфільмі ми знайомимося з трьома підлітками - Ді Джеєм, Чаудером і Дженні, які живуть у передмісті і люблять ходити по сусідству на Хелловін. Але є один будинок, якого вони бояться - це будинок старого Небберкракера, який завжди кричить на дітей і забирає їхні іграшки. Вони підозрюють, що в цьому будинку щось не так, коли вони бачать, як він поглинає кайт одного з хлопців.

Вони доводяться правими, коли Небберкракер раптово помирає і його будинок оживає. Виявляється, що будинок - це живий монстр, який хоче з’їсти всіх дітей, які наближаються до нього. Вони намагаються попередити поліцейських і няню Ді Джея - Зе, але ніхто їм не вірить. Вони звертаються за допомогою до Скулла - мандрівного гравця в відеоігри, який розповідає їм про таємницю будинку і способи його знищення.

Вони вирішують самостійно ризикнути своїми життями і проникнути всередину будинку-монстра. Там вони довзнаються про трагедію Небберкракера і його дружини Констанс, яка стала причиною того, що будинок став живим. Вони повинні знайти спосіб заспокоїти Констанс і врятувати себе і своїх друзів від смертельної небезпеки.