UAKinogo.com

Історія іграшок (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Історія іграшок (1995)

Історія іграшок (1995)

Дивитися онлайн Історія іграшок мультфільм

Дивитися онлайн «Історія іграшок» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (991 166 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Історія іграшок (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Історія іграшок - культовий мультфільм, який розповідає історію іграшок, які набувають життя, коли їх власник пішов гуляти або спати. Головний герой, ковбой Вуді, є улюбленою іграшкою хлопчика Енді і мріє про те, щоб завжди бути поруч з ним.

Він має досить складний характер і з часом згоден зі своїм новим другом, космічним рейнджером Баззом Лайтером, який стає новим улюбленцем Енді. Але коли Вуді розуміє, що Енді потребує його більше, ніж будь-коли, він вирішує зробити все можливе, щоб повернути його довіру та стати знову його улюбленою іграшкою.

Це фільм про дружбу та вірність, про те, як важливо мати хороші стосунки з друзями та розуміти, що любов та турбота є найбільшою цінністю в житті. Цей мультфільм став настільки популярним, що став базою для багатьох продовжень, а також породив велику кількість іграшок та ігрових наборів для дітей.