UAKinogo.com

Шрек (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шрек (2001)

Шрек (2001)

Дивитися онлайн Шрек мультфільм

Дивитися онлайн «Шрек» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (676 636 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Шрек (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Шрек" (2001). Це казкова історія про зеленого огра з ім'ям Шрек, який веде спокійне життя в глибині болота. Він звик бути самотнім і замкнутим у своєму світі, але все змінюється, коли він стає свідком надокучливої інтрузії у його світ. З його території виганяють сотні казкових персонажів, які вже не можуть жити на своїх землях через злий лорда Фаркуада. Щоб повернути свою територію, Шрек укладає угоду з лордом, який просить його врятувати Принцесу Фіону від дракона.

У пошуках принцеси Шрек отримує незапланованого спільника – веселого та балакучого Осліка. Він і Шрек починають дружити під час їхньої пригоди. Коли вони врешті-решт знаходять Фіону, виявляється, що вона має таємницю. Нічого не підозрюючи, Шрек вирушає у подорож повернути її до лорда Фаркуада, але по дорозі вони проходять через низку пригод і небезпек, допомагаючи один одному і розуміючи справжні цінності дружби та кохання.

"Шрек" – це фільм, який змішує гумор, пригоди і романтику. Він показує, що справжня краса знаходиться в серці, а не в зовнішності, і що кожен з нас заслуговує на кохання, незалежно від того, як ми виглядаємо. Ця казкова історія захоплює не тільки дітей, але й дорослих.