UAKinogo.com

Втілення зла (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Втілення зла (2021)

Втілення зла (2021)

Дивитися онлайн Втілення зла фільм

Дивитися онлайн «Втілення зла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (91 356 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Втілення зла (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Втілення зла - це фільм-ужас режисера Джеймса Вана, який відомий за своїми культовими хоррорами «Пила», «Закляття», «Астрал». Головну роль у фільмі зіграла Аннабелль Уолліс, яка втілила образ Медісон - жінки, яка страждає від жахливих видень жорстоких вбивств. Фільм був прем’єрно показаний на Венеціанському кінофестивалі 4 вересня 2021 року і вийшов у світовий прокат 10 вересня 2021 року.

Сюжет фільму розповідає про те, як Медісон намагається розкрити таємницю своїх кошмарних галюцинацій, які стають все частішими і реалістичними. Вона доводиться до того, що її видення синхронізуються з реальними злочинами, які вчиняє невидимий маніяк. Медісон починає підозрювати, що за цим стоїть щось більше, ніж просто психологічна травма. Вона намагається докопатися до істини про своє минуле і про того, хто або що контролює її розум.

Malignant / Втілення зла - це фільм про те, як минуле може повернутися і помститися. Це фільм про те, як людина може мати зв’язок з чимось страшним і небезпечним. Це фільм про те, як складно боротися з власними демонами і захистити себе і своїх близьких. Це фільм про те, як одна людина може стати жертвою або загрозою для всього світу.