UAKinogo.com

Дрібниці (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дрібниці (2021)

Дрібниці (2021)

Дивитися онлайн Дрібниці фільм

Дивитися онлайн «Дрібниці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (106 694 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дрібниці (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дрібниці - це психологічний трилер, в якому головними героями є два детективи, що займаються розслідуванням серії жорстоких вбивств. Він, досвідчений детектив, повертається на службу після тривалої перерви, сподіваючись розкрити злочини та знайти справедливість для жертв. Він долучається до молодого колеги, який, хоча й недосвідчений, але дуже розумний та відданий своїй роботі. Вони об'єднують зусилля, щоб знайти злочинця та покласти край його жорстоким вчинкам.

Протягом розслідування вони зіштовхуються зі складностями, сумнівами та спокусами, які можуть відволікти їх від справедливості. Він, досвідчений детектив, поступово розуміє, що дрібниці, які він зібрав, можуть виявитися набагато більш важливими, ніж він спочатку думав. Він повинен розв'язати пазл, що складається з цих дрібниць, або ризикує загубити себе у темному лабіринті злочинів.

Фільм Дрібниці - це захоплююче кіно про боротьбу за справедливість, силу людського духу та ціну, яку детективи платять за своє бажання розкрити правду. Він підійде для любителів детективів, трилерів та психологічних драм.