UAKinogo.com

Коротко кажучи (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коротко кажучи (2021)

Коротко кажучи (2021)

Дивитися онлайн Коротко кажучи фільм

Дивитися онлайн «Коротко кажучи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (5 529 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Коротко кажучи (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коротко кажучи (2021) розповідає про чоловіка, який страждає від прокрастинації. Він постійно відкладає свої справи та плани на потім. Він не може зробити пропозицію своїй дівчині, не може знайти роботу своєї мрії, не може подорожувати світом. Він втрачає час на дрібниці та не цінує своє життя.

Але все змінюється, коли він зустрічає таємничого незнайомця, який кидає на нього закляття. Він починає проживати своє життя у скороченому режимі. Кожного ранку він прокидається і бачить, що пропустив цілий рік свого життя. Він швидко старіє, а його дружина та дитина змінюються перед його очима. Він не може наздогнати своє життя та не розуміє, що відбувається.

Чи зможе він зламати закляття? Чи встигне він насолодитися своїм життям? Чи зрозуміє він, що найважливіше у житті? Фільм Long Story Short / Коротко кажучи (2021) - це комедія про те, як не треба витрачати час даремно та як треба жити повноцінно.