UAKinogo.com

Мортал Комбат (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мортал Комбат (2021)

Мортал Комбат (2021)

Дивитися онлайн Мортал Комбат фільм

Дивитися онлайн «Мортал Комбат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (173 860 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мортал Комбат (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це екшн-фентезі фільм, заснований на однойменній серії популярних відеоігор. Сюжет розповідає про молодого бійця Коула Янга, якого переслідують загадкові сили. Він потрапляє до світу Мортал Комбат, де відбувається жорстока боротьба між найсильнішими воїнами Землі та Зовнішнього Світу за володіння всесвітом. Коул відкриває, що у нього є унікальні здібності та спадкове право боротися за свій світ.

Долаючи свій шлях до слави та виживання, Коул зустрічає інших воїнів, таких як Соня Блейд, Джакс, Лю Кенг, Кано та інших. Вони об'єднуються разом, щоб протистояти смертоносним супротивникам з Зовнішнього Світу, які під керівництвом зловісного Шанг Цунга прагнуть захопити Землю. Відтепер їхньою метою стає відкрити свої справжні сили, врятувати Землю та забезпечити перемогу над ворогами.

"Мортал Комбат" - це епічна битва добра та зла, яка дарує глядачам захоплюючі сцени бою та феєричні спецефекти. Фільм відтворює атмосферу відеоігри та виконує гідний триб'ют класичним персонажам, яких ми знаємо та любимо. Загалом, це енергійна та напружена стрічка.