UAKinogo.com

Мортал Комбат (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мортал Комбат (1995)

Мортал Комбат (1995)

Дивитися онлайн Мортал Комбат фільм

Дивитися онлайн «Мортал Комбат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (118 943 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мортал Комбат (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Mortal Kombat / Мортал Комбат (1995) - це фантастичний бойовик, який заснований на однойменній відеогрі. Це фільм про те, як троє воїнів з Землі беруть участь у таємному турнірі, який вирішує долю світу. У фільмі грають Робін Шоу, Лінден Ешбі, Бріджетт Вілсон, Крістофер Ламберт та інші. Фільм знятий режисером Полом Андерсоном за сценарієм Еда Бунна та Джона Тобіаса.

Фільм розпочинається з того, що Землю загрожує інвазія з іншого виміру - Потустороння. За давньою легендою, якщо Потустороння переможе Землю у десяти турнірах поспіль, то вона зможе поглинути її. Нині Потустороння виграла дев’ять турнірів, і лише один залишився. Щоб врятувати Землю, треба перемогти найсильніших бійців Потустороння під керівництвом злого чародія Шанг-Цзуна. Для цього бог грому Рейден обирає трьох воїнів: Лю Канга - монаха-борця, який хоче помститися за свого брата; Джонні Кейджа - голлівудського актора, який хоче довести свою майстерність; і Соню Блейд - агента спецслужби, яка переслідує злочинця Кано.

Воїни Землі потрапляють на острів, де проходить турнір. Там вони стикаються з рядом небезпек та викликів. Вони борються з такими суперниками, як Скорпіон, Саб-Зиро, Горо, Рептайл та іншими.