UAKinogo.com

Гнів людський (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гнів людський (2021)

Гнів людський (2021)

Дивитися онлайн Гнів людський фільм

Дивитися онлайн «Гнів людський» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (177 908 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гнів людський (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гнів людський (2021) розповідає про суворого та безжального героя, який працює в компанії, що перевозить гроші. Він має надзвичайні навички стрільби та бою, якими вражає своїх колег. Але він не розкриває своєї справжньої особистості та мети. Він шукає помсти за загибель свого сина, якого вбили під час нападу на вантажівку з грошима.

Він досліджує справу та дізнається, що за злочином стоять колишні військові, які планують ще більший грабіж. Він вирішує зупинити їх та помститися за свого сина. Він використовує свої знання та ресурси, щоб проникнути у їхню організацію та знищити їх одного за одним. Але вони також не легкі на підйом та готові до боротьби.

Чи зможе він помститися за свого сина? Чи зупинить він грабунок? Чи доведеться йому жертвувати своїм життям? Фільм Wrath of Man / Гнів людський (2021) - це напружений екшн-трилер про те, як далеко може зайти людина заради помсти.