UAKinogo.com

Осло (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Осло (2021)

Осло (2021)

Дивитися онлайн Осло фільм

Дивитися онлайн «Осло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (4 726 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Осло (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Осло” є екранізацією однойменної п’єси, яка розповідає про реальні події, що призвели до підписання Ослої угоди між Ізраїлем та Палестиною в 1993 році. Фільм фокусується на ролі двох норвезьких дипломатів - Тер’є Рода-Ларсена та Мони Юль, які ініціювали таємні переговори між представниками обох сторін конфлікту в Осло.

Фільм “Осло” є захоплюючим та напруженим політичним трилером, який показує, як людський фактор та особисті стосунки впливають на вирішення глобальних проблем. Фільм також демонструє, як мир може бути досягнутий за допомогою довіри, співчуття та компромісу. Фільм має сильний акторський склад, до якого входять Рут Вілсон, Ендрю Скотт, Салім Дау та інші.

Фільм “Осло” є фільмом про надію, мужність та історичну значущість Ослої угоди, яка стала першим кроком до врегулювання ізраїльсько-палестинського конфлікту. Фільм також актуальний для сучасного глядача, який може побачити паралелі між минулими та сучасними подіями на Близькому Сході та задуматися над шляхами до миру та розуміння між народами.