UAKinogo.com

12 дужих сиріт (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 12 дужих сиріт (2021)

12 дужих сиріт (2021)

Дивитися онлайн 12 дужих сиріт фільм

Дивитися онлайн «12 дужих сиріт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (5 414 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «12 дужих сиріт (2021)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм 12 Mighty Orphans / 12 дужих сиріт (2021) розповідає про реальну історію футбольної команди з дитячого будинку у Форт-Ворті, яка під час Великої депресії досягла неймовірних успіхів. Команда називалася Mighty Mites, тобто Дужі Крихітки, бо її гравці були маленького зросту та ваги. Вони грали без взуття та навіть без м’яча, але змогли добратися до чемпіонату штату Техас.

За їхніми успіхами стояв Расті Расселл, легендарний тренер середньої школи, який відмовився від престижної посади, щоб навчати та тренувати дітей з дитбудинку. Мало хто знав, що Расті сам був сиротою. Він розумів, що його гравці не можуть перемогти інших команд силою, тому розробляв інноваційні стратегії, які пізніше стали визначати сучасний футбол.

Фільм 12 Mighty Orphans / 12 дужих сиріт (2021) - це захоплюючий спортивний фільм про те, як дитяча команда стала натхненням для свого міста, штату та всього народу, який потребував позитивних емоцій. Це фільм про силу духу, волю до перемоги та дружбу.